Små detaljer för stora upplevelser

kock

Hotell och restauranger bjuder på upplevelser där varje liten detalj spelar roll. Vi vill bidra till att de där detaljerna faller på plats hos våra kunder. Hela vägen från urvalet av produkter till hur vi genomför vår service. Vi gör det med omsorg om både kunder och miljö – samtliga våra hotelltvätterier är Svanenmärkta och uppfyller Svanens tuffa miljökrav. Hos oss kan du beställa allt från arbetskläder och bäddlinne till städmoppar och hygienprodukter. Du får allt med samma leverans, på samma faktura och genom samma kontaktperson. Det sparar både tid och resurser som ni kan utnyttja bättre.

Förnya och förvandla

Allteftersom årstiderna växlar och hotellgästerna återkommer är det alltid roligt att få överraska och bjuda på något nytt – helst på ett enkelt, smart och kostnadseffektivt sätt. Välvalda textilier skapar en skön stämning, både visuellt och känslomässigt. Färg, form och material varierar miljön på spännande sätt och förbättrar helhetsintrycket. När du hyr av oss kan du enkelt förändra dina leveranser.

Svanenmärkta hotelltvätterier

Samtliga hotelltvätterier inom CWS-boco uppfyller Svanens tuffa miljökrav och är därmed Svanenmärkta. Det är en försäkran om att tvätten blir ren med minimal påverkan på miljö och klimat. Vår textillinje Eco är ett utmärkt val för hotell med miljöprofil. Både bäddlinne och frotté har EUs miljömärkning Eco label och badrocken är dessutom Svanenmärkt.

svanen